Benvinguts a la nostre web

Trobada de Kendo Nagoya (Japó) - Barcelona (Catalunya - Espanya)

Els dies 28, 29 i 30 de juliol, al Poliesportiu UPC tindrem entrenament de 18:00 a 20:30 amb 16 Sensei japonesos que teniu relacionat als dos enllaços blog. Serà un entrenament obert.

Info en català


Info en Español


 
El sayonara party serà en el restauralt El Pati Blau, que esta davant del Poliesportiu, de 21:30 en endavant. Es un menu de grup, amb entrants, segon plat a triar, postres beguda i cava/cafe final per 23 euros.

Per recaptar les inscripcions dels qui participeu en un o diversos dels entrenaments, hem aprofitat aquest esdeveniment per generar una iniciativa de Crowdfunding.

Els qui vulgueu participar, us heu de donar d’alta amb un minim de dades al portal, i anar a la iniciativa, triar la recompensa de les 3 que hi ha, en concret la que te l’inscripcio als entrenaments, que esta valorada en 20 euros.

Si algu vol contribuir amb una quantitat superior en atenció a aquests visitants en agraiment a que fan un viatge des del Japo amb estada de 4 dies de durada i estaran mig dia abans i despres volant per visitar-nos i poder fer kendo amb nosaltres, es benvingut. En la iniciativa esta explicat quina despesa i quantia hem de cobrir minimament i optimament.

Veureu tambe que demanem col·laboradors voluntaris amb cotxe el dilluns 28

Qui no pugui venir però tambe vulgui col·laborar, es poden fer aportacions mes reduides sense recompensa.


 

IMPORTANT. URGENT.

En aquest tipus d’iniciativa es important actuar el més àgilment possible. Els pagaments es fan des d’aquest portal amb una pasarel·la de pagaments TPV virtual segura del Banc de Sabadell. Com abans feu el gest, mes rebombori es fa i mes facil que arribem a l’objectiu entre tots, aconseguir simpatitzants i inclus nous practicants. Vosaltres segur que sabeu mes que jo de xarxes socials i altri. En diuen viralitat.

Som la primera iniciativa que arrenca en aquest portal especific esportiu, per diferenciar-nos dels generics o artistics, i  obrir una via em sembla que prou util per una activitat i una gent com nosaltres. Si ens agrada i funciona segur que farem us un o dos cops l’any.

Si aneu a assistir, al qualsevol dels entrenaments i/o al sayonara envieu un correu preferentment agrupat per dojo. Abans del 23 de juliol.

Associacio Catalana de Kendo as.cat.kendo@gmail.com

 Us agrairiem si aneu formalitzant el pagament de la inscripció el més aviat possible i donant-ne difusió complementàriament en els vostres blogs i perfils facebook, i altres xarxes socials. Si a algu no li va be fer aportació per les seves cirmstancies economiques, que vingui igualment als entrenaments.

Estem en contacte si no ens veiem entrenant.