Benvinguts a la nostre web

Mai por! i sempre endavant!

Sé que últimament no posem gaire res de nou, però és que no hi ha gaire cosa nova a comentar, no hos vull empatxar de videos (per això hi han les planes especialitzades)però de tant en tant s'en troba algún d'interessant com el que hos poso tot seguit.

Observeu-l'ho molt detalladament "petites llagostes" per què si trobeu complicades les kates que fem a classe i hos costen de memoritzar recordeu que l'escola que practiquem és de les més "facils".

L'Escola Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu està considerada pel Govern Japonès com la més distingida de totes les tradicions marcials japoneses. Des de l'any 1960, l'Escola té la distinció de Tresor Cultural Intangible de Japó (Mukei Bunkazai). Aquest Ryu (tradició) és l'origen de moltes de les actuals escoles tradicionals de bujutsu.

L'Escola inclou en el seu currículum marcial diferents tècniques: Iai-jutsu, Kenjutsu, Bojutsu, Naginata-jutsu, Sojutsu, Dj.-jutsu, Shuriken-jutsu, Ninjutsu, Senjutsu i Chikujo-jutsu entre d'altres.

Avui en dia, l'Escola manté el tradicional protocol d'admissió, en el quin un candidat a estudiar en la mateixa ha de dur a terme el Keppan (jurament d'ingrés), firmant amb la seva pròpia sang un document en el qual accepta les normes establertes pel fundador de l'Escola, el Mestre Iizasa Choisai Ienao, fa més de 600 anys.

Mostra de Katori Shinto Ryu Iaijutsu